Dagligdag

Kl. 6.15 SøLøVen åbner sammen med SFO.

Morgenmad tilbydes indtil kl. 7.30 til de børn, der ikke har spist hjemmefra. Vi serverer havregryn, cornflakes eller havregrød med økologisk minimælk.

Man må ikke medbringe morgenmadsprodukter hjemmefra.

Kl. 7.00 Vuggestuebørnene går ind i vuggestuen.
Børnehavebørnene bestemmer selv, om de vil være i børnehaven eller i SFO-lokalet.

Kl. 8.00 Skolebørnene sendes i skole.

Kl. 8.30 Vi spiser formiddagsmad.
Børnene tager en mad fra deres frokostmadpakke, og der bliver serveret fælles frugtfad.

Kl. 9.30-11.00 Fri leg eller pædagogisk planlagte aktiviteter, hvor børnene er delt op i grupper efter alder eller modenhed. Aktiviteterne kan foregå inde eller ude.

Kl. 11.00-12.00 Vi spiser madpakker i spisegrupperne - vi drikker vand til maden. Nogle gange har vi samling først.

Kl. 12.30-14.00 Vi leger ude på legepladsen.

Kl. 12.30 Middagsluren starter for de børn der skal sove.

Kl. 14.00-15.00 Vi spiser eftermiddagsmad. Børnene har en lille eftermiddagsmadpakke med og der serveres fælles frugtfad.
Børnehavebørnene medbringer ét stykke frugt pr. dag, der lægges i en fælles frugtkurv i børnehavens køkken.

Kl. 15.00-15.45 Fri leg ude eller inde.

Kl. 15.45 - 16.00 Børnene samles i SFO.

Kl. 16.30 (fredag 16.00) SøLøVen lukker.

Barn/forældre vender barnets navnebrik med billedet frem, når barnet kommer, og vender det om igen, når barnet går hjem.Det er vigtigt at sige farvel og tak for i dag til en af de voksne.

Personalet krydser altid barnet af på en afkrydsningsseddel, når barnet kommer/går.