Dagligdag

Kl. 6.15               SøLøVen åbner sammen med SFO.

Morgenmad tilbydes indtil kl. 7.30 til de børn, der ikke har spist hjemmefra. Vi serverer havregryn,                                      cornflakes eller havregrød med økologisk minimælk.

Kl. 7.00                Vuggestuebørnene går ind i vuggestuen.
                              Børnehavebørnene bestemmer selv, om de vil være i børnehaven eller i SFO-lokalet. Kl. 7.30 går bH-                                   børn og SFO-børn i egen enhed

Kl. 8.30               Vi spiser formiddagsmad.
                               Her får børnene brød/knækbrød medbragt på skift af forældre

Kl. 9.00-10.30      Fri leg eller pædagogisk planlagte aktiviteter, hvor børnene er delt op i grupper efter alder eller                                            modenhed. Aktiviteterne kan foregå inde eller ude.

Kl. 10.30-11.00    Vi spiser madpakker i spisegrupperne. Børnene er delt op ved 3-4 borde. Vi drikker vand til maden.

Kl. 11.00-11.30    Børnene får tør ble på, inden de skal ud at sove.

Kl. 11.30               Børnene sover til middag i barnevogn eller krybbe. Før bH-start på madras.

Kl. 14.30               Vi spiser eftermiddagsmad, hvor børnene spiser det sidste i madpakken.

Kl. 15.00-16.30   Fri leg ude eller inde alt efter vind og vejr.

Kl. 16.30 (fredag 16.00) SøLøVen lukker.

Det er vigtigt at sige godmorgen og ligeledes farvel til en af de voksne, så vi ved, om barnet er kommet eller hentet.