Dagligdag

Kl. 6.15                 SøLøVen åbner sammen med SFO.

Morgenmad tilbydes indtil kl. 7.30 til de børn, der ikke har spist hjemmefra. Vi serverer havregryn,                                      cornflakes eller havregrød med økologisk minimælk.

Kl. 7.00                 Vuggestuebørnene går ind i vuggestuen.
                              Børnehavebørnene bestemmer selv, om de vil være i børnehaven eller i SFO-lokalet.

Kl. 8.30                  Vi spiser formiddagsmad.
                              Her får børnene en mad fra madpakken eller medbragt yoghurt eller lignende. Hertil serveres et                                          fælles frugtfad.

Kl. 9.00-10.30      Fri leg eller pædagogisk planlagte aktiviteter, hvor børnene er delt op i grupper efter alder eller                                            modenhed. Aktiviteterne kan foregå inde eller ude.

Kl. 10.30-11.00    Vi spiser madpakker i spisegrupperne. Børnene er delt op ved 2 borde. Vi drikker vand til maden.

Kl. 11.00-11.30    Børnene får tør ble på, inden de skal ud at sove.

Kl. 11.30               Børnene sover til middag i barnevogn eller krybbe.

Kl. 14.00               Vi spiser eftermiddagsmad, hvor børnene får serveret det sidste i madpakken. Hertil serveres fælles                                  frugtfad.

Kl. 15.00-16.30   Fri leg ude eller inde alt efter vind og vejr.

Kl. 16.30 (fredag 16.00) SøLøVen lukker.

Det er vigtigt at sige godmorgen og ligeledes farvel til en af de voksne, så vi ved, om barnet er kommet eller hentet.