Om Børnehaven

Daginstitutionen SøLøVen er en del af Friskolen Skallerup. Den består af en vuggestueafdeling og en børnehaveafdeling. SøLøVen er beliggende mellem landsbyerne Vennebjerg og Sønderlev.

Vuggestuen har plads til 12 børn og børnehaven har plads til 40 børn i gennemsnit om året.

SøLøVen er placeret i naturskønne omgivelser som vi i høj grad nyder godt af i vores dagligdag.

De vigtigste værdier i SøLøVen er at give det enkelte barn omsorg, nærhed, tryghed og tid til fordybelse.

Vi arbejder udfra det anerkendende princip, hvor vores fokus ligger på ressourcerne og det positive i barnet.

Vores hverdag er præget af spontane og planlagte aktiviteter, der tilgodeser hele barnet udvikling.

Indenfor har vi flotte, velindrettede lokaler og udenfor en kæmpe legeplads med bl.a. skov, legehus, halmhytte og bålplads/bålhytte. Vi prioriterer udeliv højt. Vuggestuen har deres egen lille trygge legeplads.

Vi har et meget tæt samarbejde med SFO/klub og skole.

Vi lægger vægt på et åbent og ærligt forældresamarbejde, og vores institution er altid åben for besøg.