SFO

Vores SFO er et tilbud til børn på 0.-3. årgang om et trygt sted at være i børnenes frie tid før og efter skole.

Vores SFO er kendetegnet ved muligheden for mange forskellige aktiviteter ude og inde. Aktiviteterne skal betragtes som tilbud, som børnene kan vælge at deltage i. Vi respekterer dermed elevernes tid som fritid.

Vores SFO har lokaler på skolen, men benytter selvfølgelig også vores skønne arealer ude med boldbaner, legeplads, skolegård, bålplads, Skolemarken m.m.

Vi sætter stor pris på en god dialog med forældrene, så kig endelig indenfor og få en snak med medarbejderne og et indtryk af vores hverdag i SFO.

Praktisk information:

Adresse: Skallerup Skolevej 3, 9800 Hjørring.

Telefon: 43 58 40 99.

Åbningstider: 6.15 – 8.10, samt efter undervisningens ophør og frem til 16.30 mandag til torsdag, fredag til 16.00.

Pris: 11 rater a 815 kr. pr. år. Der ydes søskenderabat i forhold til søskende i SFO. Der kan én gang om året søges fripladstilskud. Der kan i helt særlige tilfælde forekomme yderligere egenbetaling. Eksempelvis ved ture ud af huset.